Afscheid nemen in uw stijl.

ONZE UITVAARTVERZORGERS. WE STELLEN ZE GRAAG AAN U VOOR.

Na het (onverwacht) overlijden van een dierbare, komt er ontzettend veel op u af. Onder emotionele omstandigheden moet er van alles geregeld worden. Onze uitvaartverzorgers nemen u graag deze zorg uit handen. Zodat u als nabestaande alle ruimte heeft het verlies te kunnen verwerken.

De uitvaartverzorgers van EABN. Voor een persoonlijk afscheid, zonder zorgen.

Uitvaartverzorger & directeur Marcel van Kesteren

“Na bijna 20 jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, maakte ik in 2008 de overstap naar een grote uitvaartonderneming. Hier heb ik het vak van uitvaartverzorger in de praktijk geleerd en veel ervaring opgedaan. Begin 2017 ben ik als freelance uitvaartverzorger aan de slag gegaan en in die functie mocht ik ook voor EABN Uitvaartverzorging veel families begeleiden bij de uitvaart van hun dierbaren. Sinds januari 2022 werk ik in vaste dienst bij EABN als directeur/uitvaartverzorger.

Ik houd van mijn werk. Het geeft veel voldoening om families te mogen begeleiden in een verdrietige periode. Dat doe ik niet alleen, maar in een team met fijne collega’s die ook passie hebben voor het vak.

Juist omdat emoties zo’n grote rol spelen, is het zo belangrijk dat de organisatie van de begrafenis of crematie met alle aandacht en zorg gebeurt. Persoonlijke aandacht en tijd voor alle betrokkenen staan bij mij voorop. Ik ben pas tevreden als ik samen met u, uw familie en vrienden kan terugkijken op een mooi afscheid als een blijvende, troostrijke herinnering aan wie de overledene was.”

Uitvaartverzorger Susanne Riemens - Buitink

“Na verschillende administratieve banen besloot ik een andere richting op te gaan: ik wilde meer met mensen gaan werken. De uitvaartverzorging sprak mij direct aan: het tot steun zijn van mensen in een moeilijke, kwetsbare periode. In 2005 begon ik als uitvaartverzorger bij EABN Uitvaartverzorging.

Het is mooi alle praktische punten rond een uitvaart uit handen te kunnen nemen. De tijd van afscheid nemen is al zo kort, het is belangrijk om dat goed te kunnen doen. En als alles dan – in dat korte tijdsbestek – weer is geregeld, en de nabestaanden terugkijken op een mooi, waardig afscheid… dat geeft zóveel voldoening.

De belangrijkste eigenschappen van een goede uitvaartverzorger? Goed kunnen luisteren. Alles tot in de puntjes willen regelen. En met respect voor eenieder te zorgen voor een correct uitgevoerde en begeleide uitvaart. Ik hoop dat op diezelfde manier, met een warm en betrokken gevoel, nog lang voor mensen te kunnen doen. Iets voor ze te betekenen.”
EABN Uitvaartverzorging Nijkerk. Een mooi afscheid. Voor iedereen.

(UW) UITVAART REGELEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaartceremonie? Of nader kennismaken om – aan de hand van uw uitvaartwensen – uw eigen uitvaart alvast te regelen om uw nabestaanden te ontzorgen? Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.