Afscheid nemen in uw stijl.

ONZE UITVAARTVERZORGERS. WE STELLEN ZE GRAAG AAN U VOOR.

Na het (onverwacht) overlijden van een dierbare, komt er ontzettend veel op u af. Onder emotionele omstandigheden moet er van alles geregeld worden. Onze uitvaartverzorgers nemen u graag deze zorg uit handen. Zodat u als nabestaande alle ruimte heeft het verlies te kunnen verwerken.

De uitvaartverzorgers van EABN. Voor een persoonlijk afscheid, zonder zorgen.

Uitvaartverzorger & directeur Anton Izelaar

“In 2003 kwam ik – vanuit een ander vakgebied – op een begraafplaats in Bussum te werken. Al gauw werd mijn interesse voor het vak opgewekt; steeds meer ging mijn hart uit naar uitvaartbegeleiding. Zo gezegd, zo gedaan: ik startte als uitvaartverzorger bij een begrafenisondernemer in Hilversum. In 2009 maakte ik mijn overstap naar EABN Uitvaartverzorging, sinds 2016 ben ik directeur.

Het mooie van mijn vak? Het in praktische zin bijstaan van families in een verdrietige periode. Alle zaken en zorgen rondom een uitvaart, nemen we de mensen uit handen. Het geeft mij veel voldoening als – in de korte tijd die er is – alles netjes en naar wens geregeld is. Het geeft de mensen overzicht, rust.

Als directeur vind ik het erg belangrijk de (hoge) kwaliteit te bewaken. En: (bijna) alles moet mogelijk zijn. Dat doen we door het aanbieden van uitgebreide, moderne faciliteiten in ons prachtig gerenoveerde uitvaartcentrum in Nijkerk. Zodat we ook tijdens de afscheidsdienst families optimaal van dienst kunnen zijn. Ze zich zo prettig mogelijk voelen en er met een fijn gevoel aan terugdenken. Ondanks het verdriet.”

Uitvaartverzorger Susanne Riemens - Buitink

“Na verschillende administratieve banen besloot ik een andere richting op te gaan: ik wilde meer met mensen gaan werken. De uitvaartverzorging sprak mij direct aan: het tot steun zijn van mensen in een moeilijke, kwetsbare periode. In 2005 begon ik als uitvaartverzorger bij EABN Uitvaartverzorging.

Het is mooi alle praktische punten rond een uitvaart uit handen te kunnen nemen. De tijd van afscheid nemen is al zo kort, het is belangrijk om dat goed te kunnen doen. En als alles dan – in dat korte tijdsbestek – weer is geregeld, en de nabestaanden terugkijken op een mooi, waardig afscheid… dat geeft zóveel voldoening.

De belangrijkste eigenschappen van een goede uitvaartverzorger? Goed kunnen luisteren. Alles tot in de puntjes willen regelen. En met respect voor eenieder te zorgen voor een correct uitgevoerde en begeleide uitvaart. Ik hoop dat op diezelfde manier, met een warm en betrokken gevoel, nog lang voor mensen te kunnen doen. Iets voor ze te betekenen.”
EABN Uitvaartverzorging Nijkerk. Een mooi afscheid. Voor iedereen.

(UW) UITVAART REGELEN?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaartceremonie? Of nader kennismaken om – aan de hand van uw uitvaartwensen – uw eigen uitvaart alvast te regelen om uw nabestaanden te ontzorgen? Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.