Wij zijn op zoek

De Onderlinge Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk UA zoekt een

Controller
(24 - 32 uur)

De Onderlinge EABN is een lokale vereniging die zich richt op het verzorgen van uitvaarten en het afsluiten en beheren van natura-uitvaartverzekeringen. De Onderlinge is een zelfstandige verzekeraar. Dochterbedrijf EABN Uitvaartverzorging BV verzorgt de uitvaarten.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en zelfstandig werkende controller die breed inzetbaar is.

Je fungeert als controller voor zowel het verzekerings- als het uitvaartbedrijf. Je levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde bedrijfsvoering. Je herkent en onderkent financiële en procesmatige risico’s en stelt zo nodig passende maatregelen voor.

Door de beperkte omvang van het team heb je een breed takenpakket. Samen met je collega beheer je de ledenadministratie, de financiële administratie en de personeelsadministratie. Je stelt de beleidsplannen, begrotingen en kwartaalcijfers op, bereid de jaarrekeningen voor en bewaakt de liquiditeit en de solvabiliteit. Je draagt zorg voor een adequate inrichting en bewaking van de bedrijfsprocessen en naleving van wet- en regelgeving

Je beschikt minimaal over een relevant hbo-diploma en passende werkervaring. Je kunt zelfstandig werken, toont initiatief, bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken. De cao uitvaartbranche is op deze functie van toepassing. Het aantal uren en de werktijden zijn in overleg flexibel te regelen.

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige functie in een prettige werksfeer. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan uiterlijk 25 maart 2022 een brief met jouw persoonlijke motivatie en cv naar Onderlinge EABN UA, Frieswijkstraat 56, 3862 BL NIJKERK, of via e-mail: Onderlinge@eabn.nl  Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Joop van Ruler, penningmeester van de Onderlinge EABN UA, telefoon 06-51559605.

BEL OF MAIL ONS