Uitvaartverzekeringen
Uitvaartverzorging
Uitvaartcentrum

Tel. 033-245 98 22

Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

De EABN te Nijkerk is al 80 jaar actief als onderlinge. De EABN is een gevestigde uitvaartorganisatie en uitvaartonderneming met een degelijke reputatie. De uitvaartverzorging wordt bij de EABN verzorgt door vakmensen. Zonder onderscheid te maken tussen levensovertuiging en afkomst, wordt samen met en in opdracht van de nabestaanden de begrafenis of crematie geregeld.


Uitvaartkosten

Uitvaartkosten zijn vanzelfsprekend afhankelijk van de wensen omtrent de uitvaart.

Naast de kosten met betrekking tot het regelen en verzorgen van de uitvaart, opbaren, kist rouwbrieven, consumpties etc. heeft zijn er ook andere kosten welke een uitvaart met zich meebrengen.

Voor een graf betaalt men gemeentelijke leges, welke te verdelen zijn in begraafrechten, onderhoudskosten, administratiekosten. Ook dient men al dan niet rekening te houden met de aanschaf van een grafmonument. Indien hier sprake van is zal ook de steenhouwer een vergunning aanvragen bij de gemeente. Dit brengt ook kosten met zich mee.

In Nijkerk, betaalt men een eenmalig vast bedrag voor de begraafrechten, onderhoudskosten, administratiekosten en de vergunning voor het plaatsen van een monument. Iedere gemeente hanteert haar eigen regels in deze.

Voor een crematie betaalt men indien van toepassing naast het gebruik van de aula en de ontvangstruimte van het crematorium ook de crematiekosten.

Na de crematie kan men te maken krijgen met kosten betreffende de bestemming van de as. De urn kan naar huis worden gebracht of bijgezet worden in een urnennis of -graf. Ook kan de as verstrooid worden en misschien heeft men nog een andere bestemming in gedachten. Ook op basis van deze wensen kunnen de kosten behoorlijk uiteenlopen.

Tarieven

Om u een indruk te geven welke kosten een uitvaart met zich meebrengt, verwijzen wij u naar onze kostenwijzer.
Met deze uitvaartkostenwijzer berekent u snel hoeveel een uitvaart volgens uw wensen ongeveer zal kosten.
Deze kostenwijzer moet gezien worden als een benadering van de totale kosten welke gemoeid zijn met een door ons volledig verzorgde uitvaart.
Indien u een kostenopgave ´op maat´ wenst, kan één van onze uitvaartverzorgers dit met u doornemen.

Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.