Uitvaartverzekeringen
Uitvaartverzorging
Uitvaartcentrum

Tel. 033-245 98 22

Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

De EABN te Nijkerk is al 80 jaar actief als onderlinge. De EABN is een gevestigde uitvaartorganisatie en uitvaartonderneming met een degelijke reputatie. De uitvaartverzorging wordt bij de EABN verzorgt door vakmensen. Zonder onderscheid te maken tussen levensovertuiging en afkomst, wordt samen met en in opdracht van de nabestaanden de begrafenis of crematie geregeld.


Nieuws

Gewijzigde functies bij EABN Uitvaartverzorging

NIJKERK. Het bestuur van de Onderlinge Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk UA (OEABN) heeft in overleg met haar medewerkers besloten enkele functies te wijzigen, om zo de dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Persfoto: rechts: Anton Izelaar, links: Eddy Langenberg

Per 1 oktober 2016 is Anton Izelaar benoemd tot directeur / uitvaartleider van de EABN Uitvaartverzorging BV, een dochteronderneming van de OEABN UA, die gevestigd is bij de begraafplaats aan de Frieswijkstraat in Nijkerk.
Anton Izelaar wordt daarmee eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van deze BV, maar zal daarnaast ook uitvaarten blijven verzorgen.
EABN Uitvaartverzorging BV is veruit de grootste uitvaartverzorger in de gemeente Nijkerk en verzorgt momenteel ruim 80 % van de uitvaarten in Nijkerk.

Eddy Langenberg is per 1 oktober 2016 benoemd tot bestuurssecretaris / ledenadviseur bij de OEABN UA. Daarmee beschikt de OEABN weer over een volwaardige adviseur die zowel leden als niet-leden uitgebreid kan adviseren over hoe zij in de toekomst hun uitvaart vorm willen geven. Bovendien zal hij op korte termijn geheel zelfstandig uitvaartverzekeringen kunnen afsluiten.
Deze uitvaartverzekeringen worden ondergebracht bij de OEABN, die ook als zelfstandig verzekeraar opereert.
Daarnaast zal Eddy Langenberg in drukkere periodes ook uitvaarten blijven verzorgen voor het uitvaartbedrijf.

De OEABN wil met deze maatregelen de inwoners van de gemeente Nijkerk nog beter begeleiden bij het nadenken over en regelen van hun toekomstige uitvaart en hoopt hen hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom de EABN?
Meld u aan voor de elektronische nieuwsbrief.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures.
Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.