Uitvaartverzekeringen
Uitvaartverzorging
Uitvaartcentrum

Tel. 033-245 98 22

Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

De EABN te Nijkerk is al 80 jaar actief als onderlinge. De EABN is een gevestigde uitvaartorganisatie en uitvaartonderneming met een degelijke reputatie. De uitvaartverzorging wordt bij de EABN verzorgt door vakmensen. Zonder onderscheid te maken tussen levensovertuiging en afkomst, wordt samen met en in opdracht van de nabestaanden de begrafenis of crematie geregeld.


Mogelijkheden

De tijd dat alle uitvaarten volgens hetzelfde scenario verlopen is allang voorbij. Tegenwoordig is eigenlijk bijna alles mogelijk; van het opbaren op bed, gebruikmakend van een bijzonder vervoermiddel tot een 'hapje en drankje' na afloop van de plechtigheid. De belangrijke aandacht voor details en individuele wensen geeft de uitvaart steeds meer een persoonlijk karakter.

Bij EABN Uitvaartverzorging gaan persoonlijke aandacht en individuele wensen hand in hand met hoge kwaliteit. Steeds meer mensen maken bewuste keuzes inzake een uitvaart en willen daar ook een persoonlijke invulling aan geven. Vaak blijkt dat het goed is om nabestaanden actief bij de uitvaart te betrekken. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het (samen) verzorgen van de overledene, (samen) de kist sluiten, de overledene dragen in de kerk of in het EABN Uitvaartcentrum, alsmede naar de begraafplaats, zelf een dankwoord namens de familie uitspreken, in plaats van dat de uitvaartverzorger dat doet.

Ook kinderen kunnen een actieve rol spelen door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken tijdens de plechtigheid, een gedichtje voordragen of zelfgemaakte tekeningen in de kist leggen.

Op het gebied van rouwvervoer zijn er verschillende mogelijkheden, of wat te denken van een beschilderde kist. Al met al facetten welke een uitvaart een persoonlijk karakter kunnen geven.

Natuurlijk nemen al deze mogelijkheden en het zelf actief bezig zijn niet het verdriet weg, maar dit vormt voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de verwerking.

EABN Uitvaartverzorging B.V. zou daarin een begeleidende rol kunnen spelen.
Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.