Uitvaartverzekeringen
Uitvaartverzorging
Uitvaartcentrum

Tel. 033-245 98 22

Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

De EABN te Nijkerk is al 80 jaar actief als onderlinge. De EABN is een gevestigde uitvaartorganisatie en uitvaartonderneming met een degelijke reputatie. De uitvaartverzorging wordt bij de EABN verzorgt door vakmensen. Zonder onderscheid te maken tussen levensovertuiging en afkomst, wordt samen met en in opdracht van de nabestaanden de begrafenis of crematie geregeld.


Disclaimer EABN Uitvaartverzorging B.V. website

Disclaimer

Wij, de webmasters en de hostingfirma, proberen de site een zo hoog mogelijke beschikbaarheid en betrouwbaarheid te geven. Echter kan er door technische redenen of oorzaken van buitenaf het voorkomen dat de site of e-mailafhandeling tijdelijk niet beschikbaar is.

Er kan op geen enkele wijze aanspraak worden gemaakt op schadevergoeding ten gevolge van vertraagde e-mailafhandeling of totale uitval van de website.
Dit is van toepassing op zowel directe, als indirecte, materiële en niet-materiële schade.

Copyrights . . .

Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die op deze website toegankelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de betreffende pagina´s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken, logo´s, teksten en afbeeldingen op de gehele website en gekoppelde pagina´s. Vermenigvuldiging of verspreiding van de hele of gedeeltelijke inhoud van deze website is, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur(s), niet toegestaan.

Externe koppelingen . . .

Deze website kan koppelingen naar andere websites bevatten die door andere partijen dan EABN Uitvaartverzorging B.V. worden geëxploiteerd en beheerd. Dergelijke koppelingen worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan, noch voor de koppelingen. Het feit dat EABN Uitvaartverzorging B.V. koppelingen naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze enige associatie met de exploitanten ervan.
Alhoewel de inhoud van deze koppelingen tijdens het opnemen ervan op deze website niet botste met onze persoonlijke doelstellingen, kan het voorkomen dat thans op deze pagina´s aanstootgevend materiaal aangetroffen wordt. Mocht u dit tegenkomen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het te melden. Op uw verzoek zal worden bekeken of deze koppelingen uit de website van EABN Uitvaartverzorging B.V. zullen worden verwijderd.

E-mailadressen op internet

Het is geen enkele organisatie, commercieel of non-profit, toegestaan e-mailadressen te publiceren op internet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van EABN Uitvaartverzorging B.V.E-mailadressen vermeld in publicaties van kranten en van EABN Uitvaartverzorging B.V. zelf, mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verwerkt door derden op internetpagina´s. Kosten voortkomend uit het publiceren van e-mailadressen zonder schriftelijke toestemming, zullen worden verhaald op de publicerende partij.


Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.