Uitvaartverzekeringen
Uitvaartverzorging
Uitvaartcentrum

Tel. 033-245 98 22

Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

De EABN te Nijkerk is al 80 jaar actief als onderlinge. De EABN is een gevestigde uitvaartorganisatie en uitvaartonderneming met een degelijke reputatie. De uitvaartverzorging wordt bij de EABN verzorgt door vakmensen. Zonder onderscheid te maken tussen levensovertuiging en afkomst, wordt samen met en in opdracht van de nabestaanden de begrafenis of crematie geregeld.


EABN als organisatie

Onderlinge EABN u.a.

De Onderlinge EABN U.A. staat onder wettelijk toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is vrijgesteld van prudentieel toezicht door De Nederlandse Bank (DNB) en is een zelfstandige verzekeringsmaatschappij, welke haar polisadministratie en haar financiële middelen volledig in eigen beheer heeft.

De onderlinge Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk u.a. is al jaren een begrip in Nijkerk en aangrenzende gemeenten en met zo’n 8.500 leden (verzekerden) mag de EABN zich dan ook één van de grootste uitvaartverenigingen in Midden-Nederland noemen. Sinds de oprichtingsvergadering op 31 maart 1927 zijn de doelstellingen van de onderlinge EABN u.a. nagenoeg gelijk gebleven; Het behartigen van de belangen van haar leden in de meest ruime zin, zonder onderscheid te maken tussen de verschillende gezindten.

EABN Uitvaartverzorging B.V.

In 2001 is EABN Uitvaartverzorging B.V. opgericht.
Zonder onderscheid in levensovertuiging of afkomst, verzorgt onze organisatie in samenspraak met de nabestaanden de begrafenis- of crematieplechtigheid, vanuit het EABN Uitvaartcentrum of andere gewenste locatie. Ook voor mensen welke geen EABN uitvaartverzekering hebben. Daarnaast is het altijd mogelijk om naar eigen wens zelf een bijdrage te leveren aan het uitvoeren en verzorgen van een uitvaart, waardoor de rol van de uitvaartverzorger beperkt zal blijven.
Ontwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.